Hitit ve Koç Üniversiteleri Arasında “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” Araştırmaları ile ilgili olarak İlk İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi ve Hitit Üniversitesi  Kene Kaynaklı Hastalık Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi  ortaklığında 3 Mart  2021 Çarşamba günü saat 13.00'de  Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Araştırmaları ile ilgili olarak ilk işbirliği toplantı  gerçekleştirildi.

Toplantıda,  Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kene Kaynaklı Hastalık Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAYKAM  tarafından  “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” başlıklı konferans verdi. Etkinlikte Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi Direktörü Sayın Prof. Dr. Önder ERGÖNÜL, Direktör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Füsun CAN  ve ekibi de yer aldı.